Stine Fossheim 

MER OM MEG

Manifesterende Generator

5/1 Profil 

Åpent G - senter 

Forstå deg selv, vær deg selv

Jeg har aldri likt setningen "vær deg selv", med mitt åpne (hvit senter) G senter (Identitet senter) er styrken at man kan være fleksibel og tilpasse seg ulike identiteter. Jeg har alltid tatt frem ulike kvaliteter ved meg selv ut ifra hvem jeg er sammen med. Da jeg oppdaget Human Design falt mange brikker på plass for meg. Jeg fikk forståelse og tillatelse til at det var greit at jeg tilpasset meg den jeg er sammen med.

Ved å forstå deg selv og andre, blir man mer forståelsesfull. En forklaring kan gi mer ro i relasjonene man er i. For eksempel i forholdet til deg selv, partner, barn, jobb, familie og venner. Jeg har all forståelse for at dette ikke er lett, og det kan vi snakke mer om i en samtale. 

Noen syns Human Design blir for mekanisk, men det er dette jeg liker. For meg blir det tydelig og enkelt. Jeg har lært meg mye av det grunnleggende i Human Design, og sammen med min erfaring av å jobbe med mennesker ønsker jeg å belyse mekanikken som bor i deg og stille deg reflekterende spørsmål. 

Det er vanskelig for meg å forstå helt hvordan du har det, men med at jeg kan finne frem de mekaniske verktøyene i ditt kart så kan du legge puslespillet selv og komme nærmere til å forstå deg selv. Bli kjent med dine egne styrker og akseptere egne svakheter. Sammen kan vi eksperimentere med mekanikken på en medmenneskelig måte. 

Kanskje kan min kunnskap, erfaring og noen reflekterende spørsmål kan være det du trenger for å forstå deg selv og andre. Sammen kan man spille hverandre gode! 

Human Design er for meg det beste systemet til å bruke i sin selvutvikling. Jeg mener det også er så bra at vi burde bruke dette i skole, familie og jobb sammenheng. 

Mer forståelse - mindre konflikter - mer tid til det du vil - og et kjekkere liv er det jeg håper å bidra med.

Ta kontakt for en reading/lesing av ditt kart - Tjenester

Stine Fossheim - 470 23 903 - fossheimstine@gmail.com  - IG:stinefossheimHD